Putkipäivystys

Päivystävä putkimies Tampereella ja lähialueilla 24/7

Putkivahingon tai vuodon sattuessa aikaa ei koskaan jää hukattavaksi ja osaavan putkimiehen löytäminen nopeasti on olennaista. Ota näissä tapauksissa suoraan yhteyttä putkipäivystysnumeroomme 010 440 6009, jonka jälkeen apu ei ole enää kaukana. Päivystävän putkimiehen Tampereelle ja lähialueille saat nopeasti Putkipojilta!

Päivystävä putkimies kartoittaa tilanteen nopeasti

Päivystävä putkimies tulee paikalle kartoittamaan ongelman laajuuden ja suorittamaan tarpeelliset korjaustoimenpiteet niin, että tilanne saadaan taas hallintaan. Töiden akuutista luonteesta huolimata ammattitaitoiset ja luotettavat putkimiehemme työskentelevät huolellisesti.

Yhteydenotto päivystävälle putkimiehelle kannattaa tehdä varhain

Kaikissa akuuteissa tilanteissa, joissa kyse on vesivuodosta tai tukkeutuneista putkista on kannattavaa ottaa yhteyttä päivystävään putkimieheen, mieluusti ennemmin kuin myöhemmin. Pitkittyessään pienempikin vuoto voi aiheuttaa tarpeetonta vahinkoa, joka voidaan estää nopealla reagoinnilla. Ota siis kursailematta yhteyttä putkipäivystykseemme, Pispalan Putkipojat tulevat apuun!

Putkipäivystys viiden huoltoauton voimin

Putkipäivistystä tehdään viiden huoltoauton voimin, joten saatte osaavan putkimiehen avun ja tarvittavat työtarvikkeet nopeastikin paikalle vahingon sattuessa Tampereella tai lähialueilla.

Putkipäivystysnumero 010 440 6009

Soita päivystysnumeroomme, kun tarvitset akuuttia putkimiehen apua.

Päivystyshinnasto

Ilmoitetut hinnat ovat alv 0 %.

Putkipäivystys: klo 15.30-07.00 ensimmäiset 2 h: 85 € / h, seuraavat tunnit 72 € / h.

Normaalina arkityön aikana suoritettavien töiden tuntihinta on 50 € / h.

Putkipäivystyspalvelumme hoitaa kaikki akuutit putkityöt, kuten esimerkiksi:

  • paikkaa vuodot
  • korjaa rikkoutuneet tai vuotavat hanat
  • sulattaa jäätyneet putket
  • avaa tukokset

Putkipäivystys on apuna isomman ja pienemmänkin putkiin liittyvän hädän kanssa. Soita meille, kun tarvitset päivystävän putkimiehen auttamaan!